<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
30.08.2022 2297

Що має бути у «тривожному наплічнику» школяра

Поліцейські надали поради, що потрібно покласти у "тривожний наплічник" школяра, якій він братиме с собою в укриття.

Про це Патрульна поліція України повідомила у Телеграмі.

"Незабаром українські школярі повернуться за парти — онлайн або офлайн. Якщо ваша дитина навчатиметься офлайн, то під час можливої евакуації чи спуску до укриття, вона братиме з собою наплічник", - ідеться у повідомленні.

У наплічнику дитини мають бути пляшка чистої води, поживні батончики, снеки, телефон із зарядним пристроєм і павербанк. Варто подбати про індивідуальний набір необхідних ліків на кілька днів, комплект змінної білизни та одягу, улюблену іграшку або річ. Батьки також мають написати і покласти у наплічник нотатку, у якій вказано ПІБ дитини, контактні дані батьків та близьких родичів - імена, телефони, адреси.

"Все інше - їжа, вода, засоби гігієни, ковдри, ліхтарики, універсальна аптечка тощо - має заздалегідь підготувати і забезпечити заклад освіти. Тож поспілкуйтесь з представником закладу і уточніть наявність необхідних предметів", - зауважили у поліції.

Важливо не перевантажувати наплічник школяра та зберігати у школі те, що дозволяє адміністрація, підкреслили правоохоронці.

Оценка материала:

5.00 / 2
Що має бути у «тривожному наплічнику» школяра 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
30.08.2022 2297
Еще материалы раздела «Суспільство»