<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
31.08.2022 7797

Синоптики спрогнозували погоду у найважчу для України зиму

Зима 2022/2023 стане для України складним випробуванням, адже країна перебуває у стані повномасштабної війни з РФ. Синоптики розповіли, чи варто очікувати на сильні морози.

Про це повідомляється на сайті Wisemeteo .

Зазначається, що погода взимку в Україні схожа на погоду минулого року. Середня температура становитиме близько 0. Перші морозні показники очікуються приблизно 3 грудня. Хоча загалом перший місяць зими буде теплішим, ніж торік.

На початку місяця температура коливатиметься на рівні 0. Максимальні значення +8 градусів потрібно очікувати приблизно 5 грудня. Кількість опадів буде невеликою.

Сильне похолодання прийде у січні 2023 року. Середня температура протягом місяця буде близько -2. Найтепліше буде 2 січня – до +4, а найхолодніше 9 січня – до -9. Опадів у січні практично не буде.

У лютому 2023 року середня температура буде нижчою за лютий 2022 року на 2 градуси, а опади лише зрідка повертатимуться в Україну.

Оценка материала:

4.00 / 4
Синоптики спрогнозували погоду у найважчу для України зиму 4.00 5 4
Життя та Стиль / Суспільство
31.08.2022 7797
Еще материалы раздела «Суспільство»