<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Політика
Європа
31.08.2022 560

Лукашенко погрожує ліквідувати партії, якщо вони відмовляться від "партнерства" з владою

Глава білоруського режиму Олександр Лукашенко погрожує ліквідувати партії, які відмовляться від "патнерських відносин" з владою.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Лукашенко.

Лукашенко обговорюючи з міністрами новий так званий законопроект, що регулює роботу партій, сказав, що після прийняття відповідного закону в Білорусі будуть визначати, правильно діє партія чи ні.

"ВНС (Всебілоруські народні збори - ред.) визначить контури нашого майбутнього, ту колію, по якій буде рухатися держава. Присутні будуть всі. І будьте ласкаві все ось цього курсу, який буде там визначений, дотримуватися... Пішли вліво, вправо-партія або громадський рух має бути ліквідовано", - сказав Лукашенко під час наради з міністрами.

Крім того, він додав, що основною умовою реєстрації та діяльності громадських об'єднань, політичних партій "повинні стати їх конструктивні партнерські відносини з владою".

Нагадаємо, канцлер Німеччини Олаф Шольц вважає, що Європа може протистояти авторитарним режимам Володимира Путіна і Олександра Лукашенка, об'єднавши зусилля.

Оценка материала:

5.00 / 2
Лукашенко погрожує ліквідувати партії, якщо вони відмовляться від "партнерства" з владою 5.00 5 2
Політика / Європа
31.08.2022 560
Еще материалы раздела «Європа»