НОВИНИ ДНЯ: Скільки і як правильно зберігати сирі яйця: дієтичні, столові, миті і немиті  Путін визнав провал російських спецслужб після ліквідації генерала Кирилова  Тепліше, ніж зазвичай, але на сонце не чекайте: яку погоду обіцяють синоптики у вихідні  В Україні суттєво змінили ціни на 1-кімнатні квартири: скільки тепер коштують  У Міноборони анонсували кардинальну реформу ТЦК  Мельник, Джелял і не тільки. Зеленський погодив понад 30 призначень послів  Синоптики розповіли, на яку погоду чекати в Україні 22 груднявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
02.09.2022 2443

Рецепт смачного печива брауні від відомого кулінара: легко і просто

Шоколадне печиво брауні - відмінний привід порадувати своїх близьких людей, адже приготувати його дуже просто. Результат вас точно порадує.

cookies_g10f184973_1920_650x410_02.09.22

Рецептом смаколиків поділилася кулінар Ліза Глинська. Пише rbc.ua.

Вам знадобляться такі інгредієнти

  • 200 г чорного або молочного шоколаду (1 склянка)
  • 50 г вершкового масла (1/4 частина упаковки)
  • 100 г яєць (2 штуки)
  • 130 г цукру (6 ст. л)
  • 100 г борошна (3/4 склянки)
  • 5 г розпушувача (1 ч. л.)
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Змішайте сухі інгредієнти: борошно, розпушувач і сіль. Відставте ненадовго.
Змішайте шоколад з вершковим маслом, розтопіть. У чаші комбайна змішайте яйця з цукром. Збийте отриману масу. Додайте в шоколадно-вершкову масу. Продовжуйте збивати.

Потім додайте сухі інгредієнти, продовжуйте збивати і перемішувати.
Перелийте масу в миску. Накрийте плівкою і поставте в холодильник на 3 години.

Сформуйте кульки, розміром з волоський горіх, викладіть їх на пергамент, на великій відстані один від одного. Випікайте при температурі 175 градусів, 12 хвилин. Смачного!

Оценка материала:

5.00 / 2
Рецепт смачного печива брауні від відомого кулінара: легко і просто 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
02.09.2022 2443
Еще материалы раздела «Суспільство»