<
НОВИНИ ДНЯ: "Лінива" паска без вимішування тіста: рецепт, який вдасться у будь-кого  Коли закінчується навчальний рік у школах 2024 року: Міносвіти назвало дату початку літніх канікул  В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, сигаретами та пальним  У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідка  Бутерброди з оселедцем і буряком на чорному хлібі: рецепт ефектної закуски  Свята в травні: чи будуть в Україні додаткові вихідні  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижнявсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
03.09.2022 1191

У столиці відправили на переробку 25 тонн російських книг

У Києві в муніципальній книгарні “Сяйво книги” зібрали майже 25 тонн російських книг і відправили їх на переробку.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київська міська рада.

Завершився перший етап збору російських книг, які вже відправлено на переробку, а отримані від реалізації макулатури кошти будуть спрямовані на потреби українських захисників.

До збору російських друкованих видань долучились понад 1 700 жителів столиці. Загалом було зібрано орієнтовно 48 тисяч книжок, це майже 25 тонн макулатури, яку відвезли на переробку та отримали 97 856 грн.

На отримані кошти планується придбати автомобіль для одного з батальйонів на передовій. Завдаток вже надісланий, автомобіль прямує Україну, проте зібраної суми не вистачає на потрібне авто, тому в муніципальній книгарні оголошено продовження збору російських книжок.

Киянам пропонують долучатись і приносити російські видання до книгарні “Сяйво книги”.

Кожному, хто принесе та здасть російську книжку, буде надано знижку 10% на нові книжки.

Збір книг триває за адресою: вулиця Велика Васильківська, 6.

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці серпня на Закарпатті зібрали пів мільйона гривень для Збройних сил України на благодійній мистецькій виставці.

Оценка материала:

5.00 / 2
У столиці відправили на переробку 25 тонн російських книг 5.00 5 2
Життя та Стиль / Столиця
03.09.2022 1191
Еще материалы раздела «Столиця»