<
НОВИНИ ДНЯ: Погода на літо 2024: чи буде сильна спека в Україні  Чи заборонять в Україні Telegram – що кажуть в ГУР  Danone виходить з ринку Росії  Справжнє тепло повертається: синоптики потішили прогнозом погоди на 20 травня  "Найкращий боєць у сучасній історії": реакція боксерського світу на перемогу Усика над Ф'юрі  Переговори України і Росії: Путін зробив нову заяву   В ISW назвали проблему, що не дозволяє ЗСУ припинити обстріли Харковавсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
05.09.2022 5717

Бабине літо не поспішає. Синоптики дали прогноз погоди на робочий тиждень

Найближчий тиждень обійдеться практично без дощів. Щоправда, у п'ятницю парасольку краще все ж таки взяти з собою, але не всім.

Про те, якою буде погода протягом найближчих п'яти днів, пише РБК-Україна з посиланням на Укргідрометцентр.

Понеділок, 5 вересня

У єнот день дощів не очікується. Вночі термометр зупиниться на показнику +5...+10, вдень - +16...+22 залежно від регіону. Найхолодніше буде у Луганській, Харківській, Сумській, Чернігівській, Полтавській, Запорізькій областях.

Вівторок-середа, 6-7 вересня

На другий день тижня ситуація практично не зміниться. Щоправда, вночі стане холоднішим – на більшій частині території градусник покаже не більше +7…+8. Найтепліше буде на півдні - до +23 (у Криму), а холодніше - як і в понеділок, на сході.

Четвер, 8 вересня

До кінця тижня цифри на градуснику поповзуть вгору і трохи тепліше. Без опадів. Вночі температура опускатиметься до +5 (Луцьк, Рівне), а вдень підніматиметься до +23 (у Криму), на решті території - до +20.

П'ятниця, 9 вересня

В останній день робочого тижня без дощів не обійдеться. Опади "зачеплять" усю західну Україну.

Як повідомлялося, цієї осені в Україні очікується тепла та посушлива погода.

При цьому за прогнозом синоптиків, у першій половині вересня в Україні очікується прохолодна осіння погода. Температура на більшій частині не підніметься вище 20 градусів.

Оценка материала:

5.00 / 1
Бабине літо не поспішає. Синоптики дали прогноз погоди на робочий тиждень 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
05.09.2022 5717
Еще материалы раздела «Суспільство»