<
НОВИНИ ДНЯ: Парад в Москві 9 травня: політолог розібрав поведінку Путіна  Росіяни посилюють відлов інформаторів ЗСУ в Криму, але це не дасть результату, - ЦНС  Перед вихідними в Україні стане трохи тепліше: прогноз на 10 травня  Де будуть заморозки і чи чекати швидкого повернення тепла в Україну: синоптикиня дала прогноз  Відмова від повістки та неявка до ТЦК. Рада підняла штрафи для ухилянтів: головне  Особливого тепла не варто чекати: синоптик розповіла, що буде з погодою в Україні  В Україні 10 травня переважно без опадів, уночі ймовірні заморозкивсі новини дня
Бізнес
Економіка
07.09.2022 3442

Милованов порадив українцям підготувати тривожну валізу з їжею

Перша причина - це бідність. Друга - це близькість до передової, де можуть бути перебої з постачаннями.

0a4851e94528d2280c1c0de8cc476c93_07.09.22

Українцям варто обов`язково підготувати тривожну валізу з їжею на випадок непередбачуваних обставин. Пише ТСН. 

Таку пораду дав радник керівника Офісу президента та президент Київської школи економіки Тимофій Милованов в ефірі інформаційного телемарафону.

"Все залежить від того, де людина перебуває. Є дві причини. Перша причина - це бідність. Друга - це близькість до передової, де можуть бути перебої з постачаннями. Треба мати тривожну сумку з собою, де будуть документи та інші речі. Так ось, у тій сумці треба ще їжу та воду мати. Бажано, щоб у всіх це було. Будь ласка, не зволікайте", - зазначив він.

Нагадаємо, на думку військового експерта Олега Жданова, Росія може втратити свої території після перемоги України у війні, яку розв’язала РФ. Росії не потрібно віддавати її території. Для цього треба визначитися з належними кордонами.

Оценка материала:

5.00 / 2
Милованов порадив українцям підготувати тривожну валізу з їжею 5.00 5 2
Бізнес / Економіка
07.09.2022 3442
Еще материалы раздела «Економіка»