НОВИНИ ДНЯ: Путін його може на сніданок зʼїсти: історик оцінив можливості Трампа завершити війну в Україні  Мобілізація в РФ: російська влада здивувала планами щодо нових контрактників Міноборони  Тепло у жовтні: синоптик розповів, якою буде погода у вихідні  Більше 10 рекордів і не тільки. Синоптики підбили підсумки погоди у Києві у вересні  Коли буде бабине літо 2024: синоптик сказала, чи чекати потепління у жовтні  Осінні дощі на заході та літнє тепло на решті території: прогноз погоди в Україні на 3 жовтня  Останні дні сонця: синоптикиня анонсувала дощовий кінець тижня у Києвівсі новини дня
Політика
Україна
09.09.2022 630

Військовий експерт пояснив, як зима ускладнить ситуацію на фронті

Зима може дещо ускладнити ситуацію на фронті.

Ключові складнощі будуть спричинені погодними умовами. Зокрема, падінням температури, проблемами з пересуванням техніки в польових умовах та відсутністю зелених зон. Пише ТСН. 

Про це розповів військовий експерт, керівник Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко 24 каналу.

Він зазначив, що взимку необхідні засоби для обігріву у бліндажах та теплий одяг, аби захистити військових.

"Ми звикли до різних температур взимку, не завжди фіксуються лише морози, можуть бути дощі з мокрим снігом – усе це викликає розм'якання ґрунту", - зазначив експерт.

Мусієнко також пояснив, що через зелені зони, які відсутні взимку, легше проникати диверсійним групам. Там також перебувають наші військові на спостережних пунктах або виконують певні завдання.

Нагадаємо, радник Офісу президента повідомив про "сюрпризи" для окупантів. Російські солдати зазнали поразки та "втікають на схід". Командування РФ безуспішно намагається відновити становище.

Оценка материала:

5.00 / 1
Військовий експерт пояснив, як зима ускладнить ситуацію на фронті 5.00 5 1
Політика / Україна
09.09.2022 630
Еще материалы раздела «Україна»