<
НОВИНИ ДНЯ: Байден назвав рішення Верховного суду щодо імунітету Трампа "небезпечним прецедентом"  Світовий банк перевів Україну до групи країн з доходами вищими за середні  Грози, град і шквали: українців попередили про різке погіршення погоди  В Україні 3 липня дощитиме у низці областей, вдень до +22°  Температурні контрасти. Синоптик дала прогноз погоди на 3 липня  Україну накрила аномальна спека: синоптики шокували прогнозом  У вівторок Україну розжарить до +36°: де буде найспекотнішевсі новини дня
Політика
Україна
10.09.2022 836

Очільник Пентагону захоплений успіхами контрнаступу ЗСУ біля Харкова і Херсона

Очільник Пентагону Ллойд Остін заявив, що українські військові мають певні успіхи зі звільнення Херсонської та Харківської областей. І це дуже надихає американського міністра оборони.

34c957cfa7e54b06eab695eb50dd1930_10.09.22

Він вважає, що численні поразки російської армії на полі бою стануть серйозним ударом для Кремля, зокрема для Путіна. Пише ТСН. 

Про це повідомляє Reuters.

"Зараз ми бачимо успіх біля Херсона, ми бачимо певний успіх біля Харкова, і це дуже, дуже надихає", — сказав Остін під час пресконференції зі своїм чеським колегою в Празі.

Також він додав, посилаючись на дані західних спецслуж, що ЗС РФ зазнають величезних втрат. Остін вважає, що успішність спецоперації українських сил показують своїм західним прихильникам та союзникам, що Україна заслуговує на подальшу підтримку.

Нагадаємо, у колонці редактор розділу безпеки The Telegraph Кон Колін заявив, що повна поразка президента Володимира Путіна вже видніється на горизонті.

Оценка материала:

5.00 / 2
Очільник Пентагону захоплений успіхами контрнаступу ЗСУ біля Харкова і Херсона 5.00 5 2
Політика / Україна
10.09.2022 836
Еще материалы раздела «Україна»