<
НОВИНИ ДНЯ: Веніславський розповів, як запуск е-кабінету вплине на черги в ТЦК та проходження ВЛК  Як приготувати мариновані огірки за 3 хвилини: блогерка перевірила популярний рецепт  В Україну йде потепління, але в середу погода ще піднесе неприємний сюрприз  Як помолитися про захист військових: найсильніші молитви-обереги для воїнів  В Україні у середу переважно без опадів, подекуди заморозки  Де в Україні знову будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 15 травня  Експерт назвав два головні завдання, які стоять перед наступником Шойгувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
11.09.2022 2700

Україну знову накриють дощі: прогноз погоди на 11 вересня

Більшу частину України в неділю, 11 вересня, знову накриють дощі. Синоптики також попереджають про сильний вітер.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Укргідрометцентр.

Так, в неділю очікуються помірні дощі, проте вночі в північній частині і більшості центральних областей прогнозують зливи. Лише на сході без опадів.

Температура в західних, східних і центральних областях вдень коливатиметься від 15 до 17 градусів тепла. У південній частині країни очікується +18...+24 градусів. На півночі України вдень температура повітря підніметься до +13...+15.

Вночі в Україні очікується від 9 до 13 градусів вище нуля. Але в південних областях температура триматиметься в районі 14-19 градусів з позначкою "плюс".

Оценка материала:

5.00 / 2
Україну знову накриють дощі: прогноз погоди на 11 вересня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
11.09.2022 2700
Еще материалы раздела «Суспільство»