<
НОВИНИ ДНЯ: "Здувся та перевзувся": в РФ засудили Трампа, який не завадив Конгресу проголосувати за виділення допомоги Україні  Через затримку Конгресом допомоги Україна втратила території на сході, – Білий дім  Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни  Як зробити різнокольорові яйця за допомогою натуральних барвників  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Уряд вирішив продати великий готель в центрі Києва  Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
12.09.2022 2321

Cиноптики передбачили, якою буде зима в Україні

Попередні кілька років зимова середньодобова температура коливалася від -5 до +5 градусів за Цельсієм, і ця тенденція має зберегтися.

У 2022-2023 роках зима в Україні має видатися теплою та без опадів.

Про це пише "Обозреватель", посилаючись на завідувачку відділу прикладної метеорології та кліматології Українського гідрометеорологічного інституту Державної служби з надзвичайних ситуацій Віру Балабух.

За її словами, поки що синоптикам складно передбачити погоду найближчої зими, але актуальні прогнози обіцяють тепло.

За останні роки не було холодних зим, температура повітря лише підвищується, що особливо відчувається в грудні-лютому.

Водночас синоптики сайту Wisemeteo вважають, що наступна зима мало чим відрізнятиметься від попередньої. Середня температура прогнозується на рівні 0 градусів, а опади очікуються нечасто.

Оценка материала:

5.00 / 2
Cиноптики передбачили, якою буде зима в Україні 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
12.09.2022 2321
Еще материалы раздела «Суспільство»