<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні обмежили діяльність онлайн-казино  В Україні здорожчає пальне: в чому головна проблема  До України йде спека: прогноз погоди на вівторок, 21 травня  Хто і де може вручати повістки: що каже новий закон про мобілізацію  Україна зробила Крим непридатним для російських військ – Годжес про удари по півострову  Кулеба зробив різку заяву щодо зброї від партнерів і примусу України до переговорів  Чи будуть заморозки в Україні до літа: синоптик надав докладний прогноз погоди на тижденьвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
12.09.2022 1158

Путініст Сергій Сосєдов несподівано розповів про давню хворобу Софії Ротару

Російський музичний критик Сергій Сосєдов заговорив про хворобу співачки Софії Ротару.

c2abeb69478c76a7c7e5cabb71ce882f_12.09.22

Путініст Сергій Сосєдов, який підтримує війну в Україні, зробив неочікувану заяву про українську співачку Софію Ротару. Пише ТСН. 

Російський журналіст розповів про хворобу дихальних шляхів, яка давно переслідує виконавицю. За словами пропагандиста, саме з цих причин довгий час Ротару проживала у Криму.

"У неї емфізема легень (збільшення об'єму альвеол за рахунок руйнування перетинок між ними - Ред.), їй показаний лише кримський клімат. У Києві їй жити дуже тяжко, а в Москві – і поготів. Вона тут задихалася завжди. Тож у Криму завжди жила, була там "і цар, і Бог", - заявив Сосєдов одному з російських видань.

Як відомо, Ротару переїхала жити у Крим ще у 70-х роках. Неподалік від Ялти співачка мала маєток та власний готель, але після окупації півострова вона продала нерухомість.

Російський пропагандист завів розмову про хворобу співачки після того, як Ротару висловилася на підтримку України, чим, ймовірно, зачепила путініста. Нагадаємо, що на початку серпня виконавиця вперше від початку війни розповіла, де перебуває зараз і підтримала один з українських благодійних фондів.

Оценка материала:

5.00 / 1
Путініст Сергій Сосєдов несподівано розповів про давню хворобу Софії Ротару 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
12.09.2022 1158
Еще материалы раздела «Суспільство»