<
НОВИНИ ДНЯ: У Росії дефіцит пального через удари по НПЗ, їй допомагає Білорусь, - ЦНС  В Україну йде перша спека: синоптик дала прогноз прогноз на 21 травня  В Україні обмежили діяльність онлайн-казино  В Україні здорожчає пальне: в чому головна проблема  До України йде спека: прогноз погоди на вівторок, 21 травня  Хто і де може вручати повістки: що каже новий закон про мобілізацію  Україна зробила Крим непридатним для російських військ – Годжес про удари по півостровувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
12.09.2022 6376

Циклон Пеггі відкриватиме тиждень в Україні: якою буде погода найближчими днями

Наступні вихідні, 17-18 вересня також будуть з дощами.

Тиждень, 12-18 вересня, в Україні розпочнеться з дощів, а 14 вересня очікується відчутне потепління. Пише ТСН. 

Про це повідомила синоптикиня Наталя Діденко.

"Циклон із кокетливим ім'ям Пеггі відкриватиме дощовий тиждень в Україні. 12 вересня дощі, від невеликих до помірних, пройдуть практично повсюди", - написала вона.

Температура повітря 12-13 вересня максимальною, наприклад, буде у південній частині, Дніпрі з районами, Кропивницькому з районами, Полтавщині та в східних областях. Так, там очікується аж 17-22° тепла. Найхолодніше буде у західній частині України, на Вінниччині, Житомирщині, Київщині, Чернігівщині, прикордонних районах Сумщини та Харківщини, західних районах Черкащини - 10-15°.

У Києві понеділок буде вологим, хмарним, з періодичними дощами. Протягом дня повітря не обіцяє столиці тепла, максимальна температура повітря передбачається лише на рівні 14°.

Потепліє відчутніше у середу, 14 вересня, прогнозує Діденко.

Нагадаємо, раніше в Укргідрометцентрі дали прогноз погоди на вересень 2022 року.

Оценка материала:

5.00 / 2
Циклон Пеггі відкриватиме тиждень в Україні: якою буде погода найближчими днями 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
12.09.2022 6376
Еще материалы раздела «Суспільство»