<
НОВИНИ ДНЯ: В Україну йде перша спека: синоптик дала прогноз прогноз на 21 травня  В Україні обмежили діяльність онлайн-казино  В Україні здорожчає пальне: в чому головна проблема  До України йде спека: прогноз погоди на вівторок, 21 травня  Хто і де може вручати повістки: що каже новий закон про мобілізацію  Україна зробила Крим непридатним для російських військ – Годжес про удари по півострову  Кулеба зробив різку заяву щодо зброї від партнерів і примусу України до переговоріввсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
13.09.2022 1149

Вівторок буде дощовим: прогноз погоди в Україні на 13 вересня

На Одещині, Миколаївщині та в Чернівецькій області можливі пориви вітру до 15-20 метрів за секунду.

Вівторок, 13 вересня, в Україні буде дощовим. Пише ТСН. 

Про це повідомила синоптикиня Наталя Діденко.

"Циклон Пеггі прихилив свою голівоньку прямо над Україною. Тому в нас - періодичні дощі. Завтра, 13 вересня, Пеггі, крутячись на всі боки, а точніше проти годинникової стрілки, як і належить циклонам, зміщуватиметься у східному напрямку. Тому в багатьох областях України все ж іще йтимуть дощі та дощики, але поступово завтра вдень західна та північна частини звільнятимуться від вологої важкої хмарності",  -зазначила вона.

Діденко додала, що температура повітря у вівторок буде досить неоднорідна. Дуже тепла погода очікується завтра на Луганщині, Донеччині, Запоріжжі, в Криму та на Херсонщині - 18-23°. Найхолодніше буде вздовж смуги Сумщина-Полтавщина-Черкащина-Кропивницький з районами та північ Одещини, тут передбачається 11-15°. На решті території України максимально очікується у вівторок 13-17°.

У Києві 13 вересня дощі більш ймовірні найближчої ночі, завтра вранці та в першій половині дня. Завтра від обіду в столиці буде без істотних опадів. Максимальна температура повітря коливатиметься в межах 12-14°.

Нагадаємо, раніше в Укргідрометцентрі дали прогноз погоди на вересень 2022 року.

Оценка материала:

5.00 / 1
Вівторок буде дощовим: прогноз погоди в Україні на 13 вересня 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
13.09.2022 1149
Еще материалы раздела «Суспільство»