<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Політика
Світ
13.09.2022 573

Данілов потролив Медведєва за ультиматум про "капітуляцію України" і порадив шукати "саддамівський бункер"

Секретар РНБО Олексій Данілов прокоментував ультиматум колишнього президента РФ Дмитра Медведєва про "капітуляцію Києва".

5835626d586719f0b477930e686f48a8_13.09.22

Данілов назвав прислужника Кремля Медведєва "блогером-початківцем" і закликав пропагандиста шукати прихисток, наприклад, у Північній Кореї. Пише ТСН. 

Про це Данілов написав у Twitter.

"Блогеру-початківцю Медведєву потрібно бути подумки не з Україною, а з державою типу Північної Кореї і саддамівським бункером, де він буде ховатися, і вже нарешті припинити писати "росія" з великої літери й звикати до того, що "і це вони ще не відступали", - зазначив секретар РНБО.

Як повідомлялося, заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв прокоментував заяву президента України Володимира Зеленського щодо переговорів з РФ і висунув традиційну вимогу Кремля про "капітуляцію української влади".

Водночас в ISW спрогнозували перебіг війни і заявили, що Путін близький до "смертельної помилки".

Нагадаємо, речник російського президента Путіна Дмитро Пєсков вперше прокоментував успішний контрнаступ ЗСУ у Харківській області, який у Кремлі називають "перегрупуванням військ". Пєсков відповів, що російському президенту усе доповідають і так звана "спеціальна військова операція" буде тривати до кінця.

Оценка материала:

5.00 / 1
Данілов потролив Медведєва за ультиматум про "капітуляцію України" і порадив шукати "саддамівський бункер" 5.00 5 1
Політика / Світ
13.09.2022 573
Еще материалы раздела «Світ»