<
НОВИНИ ДНЯ: Сі Цзіньпін заявив Путіну, що китайсько-російські зв'язки мають продовжуватись "поколіннями"  Чоловікам для перетину кордону знадобиться ще один документ. У ДПСУ розповіли деталі  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Бій на виснаження. Як Путін готується до затяжної війни та "мілітаризує" Росію  Перед вихідними в Україну увірветься довгоочікуване тепло  США мають не лише дозволити, а й заохотити до ударів по цілях в РФ, - Гельсінська комісія  Скільки хліба, цибулі потрібно на один кілограм фаршувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
13.09.2022 1066

Загинув у бою заслужений артист України Олександр Шаповал

Соліст балету Національної опери України ім. Тараса Шевченка Олександр Шаповал служив у лавах ЗСУ.

373949bc0d7045c9687d96dc4965ed5a_13.09.22

Пішов з життя заслужений артист України Олександр Шаповал. Соліст Національної опери України загинув у боях під Майорськом на Донеччині у понеділок, 12 вересня. Пише ТСН. 

Про смерть колеги повідомила балерина і суддя проєкту "Танці з зірками" Катерина Кухар на своїй сторінці в Instagram.

"Серце відмовляється в це вірити…Сьогодні ворог забрав життя Шаповала Олександра Миколайовича. Заслуженого артиста України, педагога дуетного танцю KSBC.Він був видатним артистом, кожна наша партія була наповнена таким життям… тому що він один з небагатьох, хто жив сценою…А тепер його танець став вічним….Боляче…Важко…Вічна і світла пам’ять, Саш…Назавжди у серці, пам’яті, душі", - написала у своєму дописі Кухар.

Танцюрист воював у ЗСУ, куди записався добровольцем на початку повномасштабної війни України з Росією. На фронті Олександр був гранатометником.

Оценка материала:

5.00 / 2
Загинув у бою заслужений артист України Олександр Шаповал 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
13.09.2022 1066
Еще материалы раздела «Суспільство»