НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
14.09.2022 1167

На Херсонщині внаслідок мінометного обстрілу загинув розвідник зі званням "Народний герой"

На війні з російськими загарбниками загинув український воїн, нагороджений орденами "Народний герой" і "За мужність".

889f3180aaf527e6db073f8e9e50dfa7_14.09.22

Під час визволення Херсонщини від росіян головний сержант розвідувального загону Іван Банк отримав поранення, несумісні із життям. Захисник був родом із Полтавщини, із Драбинівської громади. Пише ТСН. 

Трагічну звістку повідомили у громаді 13 вересня.

Воїн отримав поранення під час ведення бойових дій в районі одного із населених пунктів Херсонської області. Внаслідок мінометного обстрілу воїна ушпиталили до Березнегуватської центральної районної лікарні.

На жаль, під час надання медичної допомоги Герой помер. Поховають воїна 15 вересня в селі Вільний Степ.

Відомо, що Іван Банк народився 1986 року. Після школи він служив в армії. Від 2014 року захищав Україну, був учасником АТО й нагороджений орденом "Народний герой", орденом "За мужність", мав багато почесних грамот і медалей.

Оценка материала:

5.00 / 2
На Херсонщині внаслідок мінометного обстрілу загинув розвідник зі званням "Народний герой" 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
14.09.2022 1167
Еще материалы раздела «Суспільство»