<
НОВИНИ ДНЯ: Росія вкрала у ЗСУ технологію ураження цілей та активно застосовує на фронті – BILD  Чи зможуть далекобійні ATACMS повністю знищити Кримський міст: відповідь експерта  Тепло, хмарність та подекуди грози: прогноз погоди на 29 квітня  Мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята: на які зміни чекати у травні  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 29 квітня – 5 травня  Що зірки нам пророкують: гороскоп на 29 квітня-5 травня 2024 року  Дощі та грози, але не всюди. Синоптики розповіли про погоду на 29 квітнявсі новини дня
Політика
Світ
15.09.2022 1853

"Мені пощастило провести з нею останні 24 години її життя": принцеса Анна зворушила словами про королеву Єлизавету II

Королівська принцеса Анна супроводжувала труну з тілом своєї матері королеви Єлизавети II із Шотландії до Лондона. Тіло монархині вчора було доставлено до Букінгемського палацу, а принцеса після прибуття до Лондона зробила заяву для ЗМІ.

2381808319299730c643287189073124_15.09.22

Саме 72-річна принцеса Анна забила на сполох 8 вересня, коли побачила, що королеві Єлизаветі II стає зле. Вона була разом з нею в замку Балморал того дня і провела з мамою останні 24 години її життя. Пише ТСН. 

"Мені пощастило розділити останні 24 години життя з моєю найдорожчою матір'ю. Для мене було честю і привілеєм супроводжувати її в її останній подорожі.

Спостереження за любов'ю та повагою, виявленими стількими людьми у цих подорожах, було і смиренністю, і наснагою.

Ми всі розділимо унікальні спогади. Я дякую всім і кожному, хто поділяє наше почуття втрати.

Можливо, нам нагадали, як багато її присутності та внеску у нашу національну ідентичність ми сприймали як належне.

Я також дуже вдячна за підтримку та розуміння, запропоновані моєму дорогому братові Чарльзу, коли він бере на себе додаткові обов'язки монарха. Моїй матері, Королеві, дякую", - йдеться в заяві королівської принцеси.

Раніше ми повідомляли, що саме останнім бажанням королеви було те, щоб її єдина дочка Анна супроводжувала тіло монархині до Лондона. У її останній подорожі до Букінгемського палацу.

Її данину поваги було опубліковано в Instagram-акаунті королівської родини разом із фотографією Анни та королеви Єлизавети II, яка вперше була опублікована в ознаменування 90-річчя покійного монархині 2016 року. Мати і дочка позують на дивані у Білій вітальні Віндзорського замку.

Оценка материала:

5.00 / 3
"Мені пощастило провести з нею останні 24 години її життя": принцеса Анна зворушила словами про королеву Єлизавету II 5.00 5 3
Політика / Світ
15.09.2022 1853
Еще материалы раздела «Світ»