<
НОВИНИ ДНЯ: Приготування домашньої ковбаси зі свинини до Великодня: смакота на святковий стіл  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Генсек НАТО відреагував на потребу України в ППО  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Сильні заморозки накриють Україну: де буде "мінус"   Військовий облік українців за кордоном: як оновити свої дані для ТЦК та що загрожує у разі відмови  Скільки українців можуть отримати право на новий статус у Чехіївсі новини дня
Політика
Світ
15.09.2022 4079

Грузія може відкрити "другий фонт" проти Росії: названо умову

Влада Грузії може відкрити "другий фронт" проти Росії. Однак перед цим влада має намір організувати референдум з цього питання.

Про це заявив глава партії "Грузинська Солідарність" Іраклій Кобахідзе, повідомляє РБК-Україна з посиланням на "Кавказький вузол".

"Ми можемо провести референдум і запитати у населення, чи хочуть вони відкриття в Грузії другого фронту. Можемо піти за тим, що скаже народ. Нехай вирішує населення, чи згідно воно з високопоставленими особами України або ж з нашою позицією про відмову від другого фронту", - заявив він.

Нагадаємо, з початку війни в Україні Грузія зайняла нейтральну позицію. Зокрема, Тбілісі відмовився вводити санкції проти Росії. Крім того, за даними української розвідки Грузинський бізнес допомагає росіянам обходити обмеження.

Крім того, прем'єр-міністр Грузії Іраклій Гарібашвілі заявляв, що Грузія не збирається воювати з РФ і відкривати так званий "другий фронт".

Оценка материала:

5.00 / 3
Грузія може відкрити "другий фонт" проти Росії: названо умову 5.00 5 3
Політика / Світ
15.09.2022 4079
Еще материалы раздела «Світ»