<
НОВИНИ ДНЯ: Скільки заробляють українці у Польщі: нове дослідження  Один із регіонів Росії "задонатив" ЗСУ мільйони рублів: губернатор в істериці  На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  Виробник модного одягу Hugo Boss продасть бізнес у Росії  Заплатити чи гальмувати: який штраф загрожує водію за перевищення швидкості  Коли білоруський диктатор піде "на спокій": відповідь Лукашенка  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°всі новини дня
Прес-релізи
Авторинок
16.09.2022 1270

Hyundai Tucson N Line - динамічний дизайн, комфорт і технології

Абсолютно нова модель Tucson N Line була розроблена та протестована в Європі. Як і стандартну версію абсолютно нового Tucson, версію N Line також можна замовити з підвіскою з електронним керуванням (ECS), яка гнучко адаптується до дорожніх умов за допомогою адаптивних амортизаторів. ECS дозволила інженерам Hyundai оснастити абсолютно новий Tucson універсальними ходовими характеристиками залежно від ситуації та стилю водіння.

1_16.09

Система ECS автоматично й безперервно регулює роботу підвіски, щоб забезпечити найкращий можливий комфорт і продуктивність. Для цього він враховує такі фактори, як швидкість руху, характер дорожнього покриття, особливості проходження поворотів, необхідний гальмівний ефект або ступінь прискорення. Регулюючи ступінь амортизації для кожного колеса, ECS одночасно зменшує бічний нахил, кут і розгалуження, а також вертикальне переміщення кузова, забезпечуючи таким чином кращий комфорт підвіски та керованість. Інженери технічного центру Hyundai Motor Europe Technical Center (HMETC) забезпечили систему ECS абсолютно нових моделей Tucson N Line із 48-вольтовими силовими агрегатами зі спеціально оптимізованими, індивідуально налаштованими налаштуваннями.

2_16.09

Інженери Hyundai оптимізували налаштування ECS для відповідних варіантів абсолютно нової лінії Tucson N Line, щоб досягти більш ефективного гасіння вібрації та ще більшої маневреності. Програма ECS у абсолютно новому Tucson N Line швидше та рішучіше реагує на відхилення кузова та команди керма. У звичайному режимі комфортна міська керованість моделі збереглася: інженери подбали про те, щоб система стала помітно жорсткіше лише на швидкості на шосе. З іншого боку, у спортивному режимі система пропонує більш рішучу реакцію, точнішу керованість і детальніший зворотний зв’язок у всьому діапазоні швидкостей. Ще точнішому керуванню сприяє покращений бічний контроль нахилу та більш рішучий ранній зворотний зв’язок.

Запас ходу, безпека та підключення до Інтернету

3_16.09

Як і базова версія, абсолютно новий Tucson N Line можна вибрати з кількома силовими агрегатами. Вони пропонують різну продуктивність і витрату палива з електрифікацією або без неї. Рівень комплектації N Line можна замовити з усіма двигунами абсолютно нового Tucson, за винятком малопотужного дизельного двигуна.

Трансмісії, засновані на одному з двох типів двигунів Hyundai Smartstream – 1,6-літровому, рядному чотирициліндровому бензиновому двигуні T-GDI або 1,6-літровому, рядному чотирициліндровому дизельному двигуні CRDi – максимально економічні. .

Двигуни:

6 T-GDI Plug-in Hybrid (265 HP)
6 T-GDI Hybrid (230 к. с.)
6 T-GDI 48V MildHybrid (180 або 150 HP)
6 T-GDI (150 HP)
6 CRDi 48V (136 к. с.)
Технологічні рішення, орієнтовані на людину, такі як нова 10,25-дюймова окрема цифрова панель приладів і повністю цифровий 10,25-дюймовий сенсорний екран AVN, який також підтримує підключені сервіси Hyundai Bluelink®, пропонують інтуїтивно зрозумілий досвід користувача, як це видно в абсолютно новому Tucson, настроювана подвійна інформаційна система водія. Цей макет дозволяє створити настроюване середовище, яке можна інтуїтивно оптимізувати та забезпечує ультрасучасну взаємодію з користувачем.

Абсолютно новий Tucson N Line також використовує технологію Multi-Air Mode. Система обслуговує систему опалення та кондиціонування повітря за допомогою прямих і непрямих входів повітря, створюючи більш тонкий повітряний потік і, таким чином, більш приємне середовище під час подорожі. Тризонний клімат-контроль обслуговує як передніх, так і задніх пасажирів. Крім того, передні сидіння з кондиціонером і підігрів передніх і задніх сидінь роблять подорож ще комфортнішою для кожного.

Щоб пройти тест-драйв та купити Hyundai Tucson завітайте в дилерський центр Hyundai Львів“Арія Моторс”. Телефон для консультацій : 0800603555.

Оценка материала:

5.00 / 3
Hyundai Tucson N Line - динамічний дизайн, комфорт і технології 5.00 5 3
Прес-релізи / Авторинок
16.09.2022 1270
Еще материалы раздела «Авторинок»
  • Особливості та характеристики Lexus UX Особливості та характеристики Lexus UX

    У світі автомобільної індустрії, компанія Lexus відома завдяки бездоганним поєднанням якості, комфорту та передових технологій. В рамках своєї стійкої репутації, компанія продовжує вражати світ автомобільними новинками. Серед них варто особливу увагу звернути на Lexus UX, який втілює в собі всі елементи, що зробили бренд Lexus таким популярним та впізнаваним. Розгляньмо деякі особливості та характеристики вражаючого електричного автомобіля.

    Авторинок 09.04.2024 359
  • Toyota Camry Elegance проти Elegance+: що краще? Toyota Camry Elegance проти Elegance+: що краще?

    Вивчіть ключові відмінності між Toyota Camry Elegance та Elegance+. Наш огляд допоможе зрозуміти, яка модель краще відповідає вашим потребам у комфорті, економічності та технологіях.

    Авторинок 13.03.2024 299
  • Особенности обслуживания электромотоциклов Особенности обслуживания электромотоциклов

    Обслуживание электромотоциклов необходимо для сохранения их надежной и безопасной работы. Регулярные проверки и обслуживание помогают выявлять и устранять потенциальные проблемы до их возникновения, что повышает безопасность водителя и окружающих на дороге.

    Авторинок 09.03.2024 280
  • Переваги та недоліки автоматичної коробки передач Переваги та недоліки автоматичної коробки передач

    Згідно зі статистикою, у країнах Європи близько 90% машин оснащені АКПП. Автошкола Таурус зосереджується на практичних аспектах водіння, допомагаючи студентам здобути навички для успішного керування автомобілем як з механічною, так і з автоматичною коробкою передач. Зв’язатись з автошколою на осокорках https://taurus-school.kiev.ua/uk/osokorki можна за номером телефону +38 (067) 388-05-14. Філії школи розташовані в різних районах столиці, що дає змогу вибрати найбільш комфортний логістично варіант.

    Авторинок 01.02.2024 264
  • Як перевіряти штрафи за порушення ПДР і вчасно їх сплачувати: короткий лікнеп Як перевіряти штрафи за порушення ПДР і вчасно їх сплачувати: короткий лікнеп

    Понад чотири роки в Україні працює автоматична система фото- і відеофіксації порушень ПДР. Відстежувати наявність штрафів і сплачувати їх можна за допомогою смартфону. Де саме перевіряти інформацію про винесені постанови та як швидко переказувати кошти — розповідаємо далі в статті.

    Авторинок 29.01.2024 370