НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  Українські облизні: старовинні смаколики, якими ласували наші бабусі та дідусі  Засоби для цього є. В Повітряних силах розповіли, як збивають "Циркони"  Кому потрібно хвилюватися в Кабміні: політолог — про кадрові перестановки найближчим часом  Військові аналітики про російську ракету "Циркон": бойову задачу не виконуєвсі новини дня
16.09.2022 348

Заяву на отримання доступної іпотеки можна буде подати в «Дії»

Задля спрощення подачі заяв на програму «Доступна іпотека» розробляється відповідна функція в «Дії».

Про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання уряду.

Він нагадав, що програма стартує з 1 жовтня.

«Аби спростити весь процес подачі заявки на іпотеку, ми зробимо таку функцію в Дії. Зараз послуга перебуває в процесі розробки, але все буде так само зручно і просто. Заповнюєте заявку, обираєте житло, отримуєте відповідь банків, укладаєте договір на купівлю житла та договір на іпотеку», - сказав Шмигаль.

Прем'єр-міністр також повідомив, що сьогодні уряд приймає дві постанови, які, власне, дозволять запустити програму згідно з оновленими правилами. У Кабміні розраховують шляхом доступної іпотеки не лише забезпечити сотні тисяч українців власним житлом, а й зробити програму одним із драйверів відновлення економіки.

Оценка материала:

5.00 / 2
Заяву на отримання доступної іпотеки можна буде подати в «Дії» 5.00 5 2
Бізнес / Фінанси та банки
16.09.2022 348
Еще материалы раздела «Фінанси та банки»