<
НОВИНИ ДНЯ: Картопляна піца: незвичайний рецепт  Шкільні програми в Україні планують спростити: що зміниться для учнів і вчителів  Тепла не чекати? Коли закінчиться травневий "льодовиковий період"  Веніславський розповів, як запуск е-кабінету вплине на черги в ТЦК та проходження ВЛК  Як приготувати мариновані огірки за 3 хвилини: блогерка перевірила популярний рецепт  В Україну йде потепління, але в середу погода ще піднесе неприємний сюрприз  Як помолитися про захист військових: найсильніші молитви-обереги для воїніввсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
18.09.2022 1656

Активний циклон погіршить погоду в Україні: прогноз на 18 вересня

Погода в Україні 18 вересня погіршиться через активний циклон. Грозові дощі з сильним вітром накриють країну, а на заході очікується мокрий сніг.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на дані Укргідрометцентру.

Погода в Україні 18 вересня

За даними синоптиків, в західних, північних та центральних областях очікуються значні дощі та грози (оголошений І рівень небезпечності, жовтий).

Тим часом у Карпатах прогнозують сильний дощ з мокрим снігом, на високогір'ї можливе утворення снігового покриву (оголошений ІІ рівень небезпечності, помаранчевий).

Стовпчики термометрів вночі в середньому становитимуть +7 +12 градусів вночі, а вдень +13 +20. При цьомуна півдні та сході країни вночі +12 +18, а вдень +21 +28, На високогір'ї Карпат вночі та вдень від о до +5 градусів.

Погода в Києві

Завтра в столиц вночі без істотних опадів. Вдень дощ та місцями гроза. Вітер західний, південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря становитиме +9 +11 вночі, а вдень +15 +17 градусів.

Оценка материала:

5.00 / 1
Активний циклон погіршить погоду в Україні: прогноз на 18 вересня 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
18.09.2022 1656
Еще материалы раздела «Суспільство»