<
НОВИНИ ДНЯ: Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  Мобілізація працівників: кого не призвуть до війська  Мобілізація в Україні: чому за кермо тролейбусів хочуть посадити 18-річних і до чого тут універсальні жінки  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травня  Мобілізація по-новому 2024: скількох чоловіків призвуть на війну та якими методами  Блінкен зробив гучну заяву про удари по РФ американською зброєю  Російська пропагандистка Симоньян уже “знайшла” причетних до замаху на Фіцовсі новини дня
Політика
Світ
19.09.2022 747

Стратегічний провал Путіна: у міноборони Великої Британії назвали невдачі Росії в Україні

Глава оборонного відомства Великої Британії заявив, що Путін "не справляється з усіма своїми військово-стратегічними цілями".

ccd7322ae3d62bd05f3bcc36a10e50d0_19.09.22

Президент Росії Володимир Путін зазнає невдач у війні проти України. Пише ТСН. 

Про це пише The Guardian з посиланням на голову оборонного штабу міністерства оборони Великобританії адмірал Тоні Радакін.

На думку адмірала, конфлікт в Україні, попри успіхи ЗСУ, може затягнутися, але Путіну не вдасться досягнути своїх цілей через стратегічний провал.

"З самого початку ми говорили, що це була стратегічна помилка президента Путіна, а стратегічні помилки призводять до стратегічних наслідків. І в цьому випадку це стратегічний провал. Путін провалює всі свої військово-стратегічні цілі, він хотів підкорити Україну, цього не станеться", - заявив Радакін.

Він додав, що намагання Путіна захопити Київ за 3 дні закінчилися невдачею, так само провалом закінчилося і намагання послабити НАТО.

"У нього завжди були проблеми з укомплектуванням екіпажів техніки, яку він має. Він не має достатньої кількості особового складу. Його сили на місцях дуже слабкі. І ми також бачимо чудові українські збройні сили, які є мужніми, вони борються за свою країну, і вони прийняли міжнародну підтримку, яку всі ми надаємо", - сказав Радакін.

Оценка материала:

5.00 / 2
Стратегічний провал Путіна: у міноборони Великої Британії назвали невдачі Росії в Україні 5.00 5 2
Політика / Світ
19.09.2022 747
Еще материалы раздела «Світ»