<
НОВИНИ ДНЯ: Наближений до Путіна олігарх виведе частину бізнесу з Росії через вплив санкцій  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отримання  Синоптикиня Наталка Діденко попередила про потужні дощі та повідомила, коли потеплішає  Демонтаж колишньої Арки дружби народів: у КМДА заявили про небезпеку  Курс на 40: чому росте долар, від кого це залежить і як довго триватиме  На Україну насувається активний циклон із півдня: яку погоду очікувати 24 квітня  Українців закликають не "світити" імена полонених на мітингахвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
21.09.2022 3141

Дощі Україну не покинуть: прогноз погоди на 21 вересня

У середу, 21 вересня, в Україні буде хмарно, а на півдні очікується мінлива хмарність. При цьому на всій території країни прогнозується невеликий дощ.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення Укргідрометцентру у Facebook.

За прозами синоптиків, завтра очікується невеликий дощ. У північних, вночі та у східних областях прогнозуються помірні дощі. При цьому на півдні країни, вдень також Донецькій, Луганській та Дніпропетровській областях без істотних опадів.

Вітер північно-західний (на сході країни південно-західний), 7-12 м/с.

Температура повітря вночі складе +5 +10 градусів, а вдень +9 +14, у південній та східній частинах +14 +19.

Водночас на високогір'ї Карпат прогнозується невеликий дощ із мокрим снігом. Температура повітря протягом доби коливатиметься від 0 до +5 градусів.

Погода в Києві та області

У столичному регіоні 21 вересня буде хмарно, часом очікується дощ. Вітер північно-західний, 7-12 м/с.

Температура повітря по області вночі становитиме +5 +10 градусів, а вдень +9 +14. При цьому в Києві вночі буде +7 +9, а вдень +11 +13.

Оценка материала:

5.00 / 2
Дощі Україну не покинуть: прогноз погоди на 21 вересня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
21.09.2022 3141
Еще материалы раздела «Суспільство»