НОВИНИ ДНЯ: Зливи з грозами, а у Карпатах до 0 градусів: прогноз погоди на тиждень  Чим загрожує Україні зменшення граничного призовного віку — представник Інституту демографії  Перереєстрація авто в Україні: скільки коштує послуга  В Україні різко зміниться погода: синоптикиня попереджає про заморозки та похолодання  В ООН шокували кількістю постраждалих в Україні від російських атак у березні  СБУ розкрила особливість своїх морських дронів  Таємнича далекобійна зброя України: чим луплять по території РФ — оглядвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
21.09.2022 1754

Грози повертаються до України: якою буде погода до кінця тижня

Українцям доведеться пережити ще кілька дощових днів

ВУкраїні до кінця тижня переважатиме дощова та прохолодна погода, а подекуди можливі навіть грози.

Як йдеться у прогнозі Укргідрометцентру, кінець робочого тижня буде відносно теплим на сході та півдні, але на вихідних погода там зіпсується. В інших куточках нашої країни, дощі, що затягнулися, триватимуть аж до неділі.

У середу, 21 вересня, у більшості областей у центрі та на заході України варто чекати опадів та температури повітря в районі +11…+14 градусів, а ось у більшості південних та східних областей стовпчик термометра перебуватиме в районі +16…+19 градусів.

Подібну картину можна буде спостерігати й у четвер.

У п’ятницю на дощову погоду варто розраховувати на всій території України, а на сході та півдні не виключаються грози. Хвиля опадів принесе із собою похолодання, яке в суботу опустить стовпчики термометрів до позначок +13…+16 градусів.

В останній день тижня дожі припиняться у західних та частинах південних областей, а місцеві жителі зможуть насолодитися невеликим потеплінням.

Нагадаємо, за прогнозами синоптиків, початок жовтня в Україні видасться відносно теплим, проте вже наприкінці місяця місцями можна буде побачити і перші морози.

Оценка материала:

5.00 / 2
Грози повертаються до України: якою буде погода до кінця тижня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
21.09.2022 1754
Еще материалы раздела «Суспільство»