<
НОВИНИ ДНЯ: Скільки українців можуть отримати право на новий статус у Чехії  Коли пілоти, які вирушили на навчання до Британії, сядуть за штурвал F-16: відповідь Євлаша  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  МВФ оцінив кількість населення України та дав прогноз на найближчі роки  Актив для інвестицій та платіжний інструмент. Що таке криптовалюта  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Політика
Україна
22.09.2022 556

Знищимо всіх. Залужний відреагував на оголошення мобілізації в Росії

Жодні заяви керівництва Росії не вплинуть на готовність українців боротися за свою свободу. ЗСУ знищать всіх, хто прийде зі зброєю в Україну, незважаючи на те, чи добровільно вони тут опинилися, чи за мобілізацією.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Він зазначив, що ЗСУ 8 років і 7 місяців стримують збройну агресію Росії проти нашої країни.

"Повномасштабний наступ противника не злякав нас. Більше того, ми обʼєдналися та гідно зустріли ворога. Оголошення мобілізації в Росії є тому підтвердженням", - написав він.

Залужний додав, що сотні тисяч чоловіків та жінок захищають нашу землю, власні домівки, дітей і майбутнє України.

"Тому жодні заяви військово-політичного керівництва країни-агресора не вплинуть на нашу готовність боротися за свою свободу. Ми знищимо всіх, хто зі зброєю прийде на нашу землю - чи добровільно, чи за мобілізацією", - додав він.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що Путін хоче втопити Україну у крові своїх солдатів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Знищимо всіх. Залужний відреагував на оголошення мобілізації в Росії 5.00 5 2
Політика / Україна
22.09.2022 556
Еще материалы раздела «Україна»