<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Прес-релізи
Будівельна
22.09.2022 643

Правила транспортування та зберігання профільних труб

По всьому світу металопрокат має значний попит. Пояснюється це чималою сферою його застосування. Використовується він на багатьох промислових та виробничих підприємствах, внаслідок чого постійно переміщується по складах та сховищах.

Профильная труба цена за метр якої варіюється виходячи с типорозміру продукту та особливостей сировини, використаної для виробництва, має зберігатися певним чином. Термін експлуатації стального прокату сягає 30 років, а алюмінієвого становить більш ніж 50 років. Розраховувати на ці цифри допустимо за умови дотримання техніки пакування, сортування, розвантаження й розміщення продукції та правил її зберігання на складах чи облаштованих об’єктах. Заради полегшення вирішення цих питань розроблено міждержавний стандарт ГОСТ 10692-2015. Додаткові умови зберігання профільного трубопрокату особливого призначення вказуються в супровідній технічній документації.

Під час перевезення та розміщення профільних труб використовують інгібітори, які попереджають негативний вплив зовнішніх факторів. Металопрокат будь-якого типорозміру потребує захисту від:

- корозійних процесів, що розпочинаються під впливом надмірної вологості;

- механічних ушкоджень - вм’ятини та деформації, що з’являються в процесі неохайного транспортування труб, подряпини, які виникають під час безладного розвантаження та укладання прокату.

Правила зберігання сталевих труб передбачає дотримання санітарно-технічних норм на об’єкті їх розміщення - склад, сховище, або тимчасовий навіс з обмежувачами, споруджений на період проведення будівельно-монтажних робіт. Згідно регламенту профільній продукції має бути забезпечена:

- належна вентиляція;

- відносна вологість повітря (не повинна перевищувати 60%);

- температура зберігання не нижче показника +12оС.

Крім того, усі найменування прокату мають бути розсортовані згідно з класом, розміром, маркуванням, тощо.

Зберігання профільних труб на стелажах

Великі складські приміщення передбачають використання консольних стелажів. Їх конструкція забезпечує природний доступ повітря до продукції. Дозволяє без зайвих перешкод використовувати розвантажну техніку, задля чого відстань між стелажами залишають не менш ніж 1,5 м. Труби вкладаються на них штабелями.

Зберігання труб великого перерізу

Згідно правил цей вид металопрокату повинен мати поярусну форму розміщення, а також передбачати наявність обмежувачів. Труби укладаються щільно одна на одну. Знаходячись у такому положенні вони не деформуються, не розсипаються, не створюють перешкод при переміщені співробітників по об’єкту, не стримують маневрінність руху техніки.

Зберігання труб малого перерізу

Задля зручності їх тримають у зв’язаному стані. Це дозволяє тримати під контролем ергономічність розміщення труб, попереджає їх деформацію та пошкодження. Крім того суттєво полегшує процес перевантаження та транспортування.

Металлобаза КТ-Сталь пропанує державним та муніципальним підприємствам, приватним компаніям та особам багатий вибір профільних труб та прокату по вигідним цінам. Ми працюємо в штатному режимі. Реалізуємо продукцію оптом і в роздріб по всій Україні. Дотримуємося умов довгострокових договорів. Відвантажуємо зі складу та адресна доставляємо замовлену кількість товару.

Зв’язатися з нами можна у будь-який зручний для споживача спосіб - обрати зворотній дзвінок, зателефонувати по діючим номерам або почати розмову з онлайн-консультантом через діалоговий чат. Для прискорення взаємовигідної співпраці пропонуємо скачати повний прайс лист з цінами.

Оценка материала:

5.00 / 2
Правила транспортування та зберігання профільних труб 5.00 5 2
Прес-релізи / Будівельна
22.09.2022 643
Еще материалы раздела «Будівельна»