<
НОВИНИ ДНЯ: Сильні заморозки накриють Україну: де буде "мінус"   Військовий облік українців за кордоном: як оновити свої дані для ТЦК та що загрожує у разі відмови  Скільки українців можуть отримати право на новий статус у Чехії  Коли пілоти, які вирушили на навчання до Британії, сядуть за штурвал F-16: відповідь Євлаша  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  МВФ оцінив кількість населення України та дав прогноз на найближчі роки  Актив для інвестицій та платіжний інструмент. Що таке криптовалютавсі новини дня
Політика
Світ
23.09.2022 721

Путін особисто віддає накази: CNN повідомило про серйозні розбіжності між генералами щодо війни в Україні

У російській армії розходяться думки про те, як найкраще протистояти раптовому наступу ЗСУ на полі бою. Адже сили окупантів опинилася в обороні на сході та півдні України.

92f34e58d5d650ee986d8b2f5b872cc4_23.09.22

Розвідці вдалося перехопити розмови російських військових. На них чутно, як офіцери сперечаються між собою і скаржаться друзям та родичам в РФ на рішення, які ухвалює Москва. Пише ТСН. 

Про це пише CNN з посиланням на численні джерела, знайомі з розвідкою США.

Існують також серйозні розбіжності щодо стратегії з воєначальниками. Останні намагаються домовитись, на чому ж зосередити зусилля для зміцнення оборонних рубежів.

Видання зауважило, що два його співрозмовники поінформували – президент Росії Володимир Путін самостійно дає вказівки безпосередньо генералам на місцях. Джерела зазначили, що це неймовірно незвичайна тактика керування в сучасних збройних силах. Вона натякає на неефективну російську командну структуру.

Автори матеріалу також пишуть, що Міноборони РФ оголосило про перекидання сил у бік Харкова на північному сході, де ЗСУ досягли найбільших успіхів. Проте американські та інші західні джерела інформують, що основна частина російських військ надалі залишається на півдні, де українські бійці теж проводять наступальні операції довкола захопленого Херсона.

Нагадаємо, британська розвідка опублікувала 22 вересня нову мапу бойових дій в Україні, на якій зображена ситуація на фронтах.

Оценка материала:

5.00 / 2
Путін особисто віддає накази: CNN повідомило про серйозні розбіжності між генералами щодо війни в Україні 5.00 5 2
Політика / Світ
23.09.2022 721
Еще материалы раздела «Світ»