<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.09.2022 9796

Наприкінці вересня повітря в Україні прогріється до +30 градусів: де обіцяють спеку

Вересень ще потішить українців теплом та навіть спекою. Зокрема, в останній день місяця повітря прогріється до +30 градусів.

У яку область завітає літня погода

Таку спекотну погоду синоптики обіцяють у Херсоні 30 вересня. Однак в обід у цей день може трошки дощити.

Цікаво У Карпатах намело до 80 сантиметрів снігу, там фіксують зсуви: фото з вершин

Повітря у Херсоні почне прогріватися з 25 вересня. Поступово з +20 градусів стовпчики термометрів підіймуться до +30 градусів. На позначці +27 градусів вони затримаються на два дні – 28 та 29 вересня.

З 1 жовтня тепло на трохи затримається у Херсоні, однак вже з 5 жовтня прийде серйозне похолодання. Синоптики розповіли, що температура опуститься до +11 градусів.

Зверніть увагу! У Криму буде ще тепліше – +31 градус. Спекотна погода там триватиме з 23 вересня по 2 жовтня. Після того синоптики обіцяють похолодання.

Яка буде погода на решті території

У інших південних областях такого потужного потепління не прогнозують. В Одесі вересень закінчиться на позначці +22 градуси. У Миколаєві повітря почне прогріватися з 25 вересня, а в останній день місяця термометри покажуть +29 градусів.

На Сході України погода теж буде теплою. У Луганську повітря максимально прогріється до +27 градусів, а в Харкові – до 25 градусів.

У західні області України значне потепління не завітає. Максимальна температура повітря становитиме +21 градус. Водночас у центральних областях вересень завершиться дощами.

Оценка материала:

5.00 / 2
Наприкінці вересня повітря в Україні прогріється до +30 градусів: де обіцяють спеку 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
23.09.2022 9796
Еще материалы раздела «Суспільство»