НОВИНИ ДНЯ: 28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі   Оточення Путіна не вірить у його теорію про зв'язок України і теракту під Москвою, - Bloomberg  Чехія передасть українським воїнам удвічі більше снарядів, ніж було оголошено спочатку  Фінансовий гороскоп на квітень 2024 року  В Україні у четвер прогнозують потепління до +20°  Лукашенко зламав версію Путіна про "втечу" терористів до України  Загроза наступу РФ на Харків: місцевий депутат про сили РФ у Бєлгородській та Курській областяхвсі новини дня
Політика
Світ
25.09.2022 892

"Понаїхали. Бішкек не гумовий": жителі Казахстану та Киргизстану в TikTok показують, як готуються зустріти росіян

Жителі Казахстану та Киргизстану в соціальних мережах записують відео, як вони готуються зустрічати ухилянтів з Росії.

478436289641e88e452738060849aac4_25.09.22

Жителі цих країн записують відео в TikTok, в яких розповідають, з якими утисками вони стикались під час своїх подорожей до Росії.

Одна із жительок Киргизстану пригадала, як росіяни з неї знущались в РФ та потролила їх. Пише ТСН. 

"Понаїхали! Бішкек – не гумовий. Прийом на роботу – тільки зізнанням киргизької мови. Реєстрацію пред’явіть, будь ласка. Здаю квартиру тільки людям з азійською зовнішністю. Слов’яни, відійдіть. Сала немає, тільки баранина", – каже тренерка з Киргизстану.

Також один із журналістів вирішили перевірити, чи погоджуються казахи здавати квартири росіянам. Він зателефонував на одне із оголошення та повідомив, що він громадянин РФ, як умову здачі в оренду квартири її власниця поцікавилась, "чий Крим?".

"Пам’ятаєш, як не здав мені квартиру в Москві?" – говорить хлопець на відео

Тіктокери також згадують, що говорили росіяни про Казахстан, куди зараз тікають.

"Казахстан – не розвинута країна. Там гірше, ніж у Росії, в сто разів", - каже автор одного з відео.

Нагадаємо, у Центрі спротиву розповіли, як підпалити військкомат окупантів.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Понаїхали. Бішкек не гумовий": жителі Казахстану та Киргизстану в TikTok показують, як готуються зустріти росіян 5.00 5 2
Політика / Світ
25.09.2022 892
Еще материалы раздела «Світ»