<
НОВИНИ ДНЯ: Байден продовжив заборону на заходи в морські порти США для суден, пов'язаних з Росією  Астрономи відкрили найбільшу чорну діру Чумацького Шляху: вона у 33 рази перевищує Сонце  Чому літаки США захищали Ізраїль, а не Україну: аналіз The Atlantic  Простий і швидкий салат із пекінської капусти  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  В Україні розбудовують одну із АЕС: її потужності перевищать окуповану Запорізьку атомну станцію  У Путіна підтвердили, що виводять "миротворців" із Нагірного Карабахувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
25.09.2022 895

Потепління йде: яким буде в Україні залишок вересня

Останні дні вересня будуть відносно теплими

До кінця вересня залишилося зовсім небагато, але погода ще встигне засмутити українців дощами та порадувати несподіваним потеплінням у низці областей.

Як йдеться у прогнозі Укргідрометцентру, протягом останніх днів вересня у західних областях трохи похолодає, а у східних і південних навпаки потеплішає.

Так у неділю, 25 вересня, на синоптики очікують суху погоду з температурою в районі +15…+18 градусів практично по всій території країни.

Проте вже на початку робочого тижня дощі знову накриють практично всю Україну, проте при цьому у східних та південних областях значно потеплішає, місцями до +25 градусів.

У середу на синоптики очікують продовження дощів на лівобережній Україні, а також похолодання в західних областях до +11…+14 градусів.

До кінця робочого тижня жителі східних та південних областей отримають перепочинок від опадів, а от решті пощастить менше.

Як повідомлялося раніше, за прогнозами синоптиків, початок жовтня в Україні видасться відносно теплим, проте вже наприкінці місяця місцями можна буде побачити і перші морози.

Оценка материала:

5.00 / 2
Потепління йде: яким буде в Україні залишок вересня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
25.09.2022 895
Еще материалы раздела «Суспільство»