<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
25.09.2022 597

Російські документи, видані в Україні, згодяться лише для трибуналу: Резніков прокоментував псевдореферендуми

Міністр оборони назвав профанацією незаконні плебісцити, які проводить РФ на окупованій українській території.

93ea9c5f49abc6753b1f84eb32518b50_25.09.22

Очільник Міноборони України Олексій Резніков заявив, що Росія прикриває свої загарбницькі наміри в Україні балачками про “референдуми”, але законний статус будь-які “документи” окупаційної влади будуть мати лише в трибуналі, на якому судитимуть російських військових злочинців. Пише ТСН. 

Про це він написав у суботу, 24 вересня, у Twitter.

“Усі ці балачки про “референдуми” – профанація. Росія планувала відібрати скільки зможе. А ми їх виженемо з нашої землі”, - написав український міністр оборони.

Свій допис міністр проілюстрував відомою маркою з крейсером “Москва” та шкільним атестатом з міста Ізюм Харківської області, який видали російські окупанти.

“Документи окупантів, як цей шкільний атестат з Ізюма Харківської області, мають законний статус лише в трибуналі”, - підкреслив він.

Нагадаємо, у Луганській області під час так званого "референдуму" людям видають паспорти Російської Федерації, а чоловікам роздають повістки.

Оценка материала:

5.00 / 2
Російські документи, видані в Україні, згодяться лише для трибуналу: Резніков прокоментував псевдореферендуми 5.00 5 2
Політика / Україна
25.09.2022 597
Еще материалы раздела «Україна»