<
НОВИНИ ДНЯ: Байден може зняти свою кандидатуру з виборів: ЗМІ назвали заміну  Суди над Трампом: у чому звинувачують екс-президента та як це впливає на вибори  Фритата з кабачками: рецепт смачного сніданку  Данілов та інші: Росія оголосила у розшук низку колишніх українських топчиновників  Не розслабляйтесь. Птуха попередила, що в Україну йдуть заморозки, і назвала дні, коли температура буде найнижчою  В Україні прогнозують дощі із грозами та шквальний вітер  Контрнаступ: які проблеми мають вирішити ЗСУ, щоб підготуватисьвсі новини дня
Політика
Світ
25.09.2022 820

Лавров "спасував" перед питанням про масовий виїзд росіян

У Росії уникають питань про причини масового виїзду громадян із країни на тлі оголошення часткової мобілізації.

_lavrov_gettyimages_1201678645__1__650x410_25.09.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на слова глави МЗС Росії Сергія Лаврова під час виступу на засіданні Генасамблеї ООН.

Журналіст німецького телебачення поставив Лаврову питання, чому так багато російських громадян залишають країну.

"А хіба в Німеччині не ратифікували конвенцію Ради Європи про права людини, де є свобода пересування?" - відповів глава російського МЗС.

Раніше президент РФ Володимир Путін оголосив про початок "часткової мобілізації" у країні.

У Росії також обговорюється можливість запровадження воєнного стану та заборони на виїзд з країни чоловіків, які підлягають призову.

Путін також підписав закон, згідно з яким росіянам за дезертирство або неявку на службу за призовом загрожує позбавлення волі на строк до 10 років.

Оценка материала:

5.00 / 1
Лавров "спасував" перед питанням про масовий виїзд росіян 5.00 5 1
Політика / Світ
25.09.2022 820
Еще материалы раздела «Світ»