НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Політика
Україна
25.09.2022 491

Путін мобілізацією майже прямо сказав росіянам, що програє війну, - Подоляк

Оголошенням мобілізації та можливим введенням воєнного стану і закриттям кордонів російський диктатор Володимир Путін практично каже своїм громадянам одну річ. Що він програв у війні проти України.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву радника голови ОП Михайла Подоляка в ефірі "24 каналу".

Він зазначив, Путін фактично визнає, що усю контрактну армію РФ, яка мала "взяти Україну за 3 дні", знищили, і зараз потрібно істерично шукати бодай якісь ресурси.

"Ця людина, на прізвище Путін практично сьогодні говорить своєму суспільству одну річ: ми програємо війну і тому зараз істерично шукаємо будь-які ресурси, щоб хоча б цей процес загальмувати", - каже Подоляк.

Як наголосив радник голови ОП, якщо раніше до повномасштабного вторгнення росіяни їздили по світу, подорожували та заробляли, то зараз вони "вимушені залишатися у Росії без грошей та нормального ставлення від міжнародної спільноти".

"На додачу (росіяни - ред.) ще й мають перспективу бути мобілізованими та померти в Україні", - підкреслив Подоляк.

Оценка материала:

5.00 / 1
Путін мобілізацією майже прямо сказав росіянам, що програє війну, - Подоляк 5.00 5 1
Політика / Україна
25.09.2022 491
Еще материалы раздела «Україна»