<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Буданов анонсував нові атаки на РФ: Маємо показати, що Путін не може захистити росіян  Зеленський звернувся до лідерів країн ЄС: треба переграти Путіна в рішучості  Оладки з капустою: рецепт від Євгена Клопотенка  Розкрита одна з таємниць виникнення життя на Землі – дослідження  Виробник Iris-T анонсував передачу Україні ще однієї ЗРК найближчими тижнямивсі новини дня
Політика
Україна
26.09.2022 533

ЗСУ на півдні знищили два склади з боєприпасами та один пункт управління окупаційної армії

Українські захисники на півдні України знищили два склади з боєприпасами та один пункт управління окупаційної армії.

3c29e0f497063588f9b15edd9d9cd1c0_26.09.22

Загалом ракетно-артилерійськими підрозділами Сил оборони виконано 133 вогневих завдань за ніч. Пише ТСН. 

Про це повідомили в ОК "Південь".

"Нанесено вогневі ураження по переправам в районі Нової Каховки, районам зосередження особового складу та техніки рашистів та по їх засобам протиповітряної оборони. Знищено склад боєприпасів в Херсонському районі, а в Бериславському - і склад, і пункт управління", - йдеться у повідомленні.

Також під ранок виявлено та попереджено прохід ДРГ противника в тил наших підрозділів в Нововоронцовській громаді. Попередньо підтверджені втрати ворога за ніч склали 8 окупантів та 4 одиниці автомобільної техніки та БПЛА. Решта втрат дорозвідується.

Нагадаємо, у тимчасово окупованому Херсоні 25 вересня пролунали вибухи. Після потужних вибухів місцеві жителі помітили дим в районі Антонівського автомобільного моста.

Оценка материала:

5.00 / 3
ЗСУ на півдні знищили два склади з боєприпасами та один пункт управління окупаційної армії 5.00 5 3
Політика / Україна
26.09.2022 533
Еще материалы раздела «Україна»