<
НОВИНИ ДНЯ: Бутерброди з оселедцем і буряком на чорному хлібі: рецепт ефектної закуски  Свята в травні: чи будуть в Україні додаткові вихідні  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Жителі яких країн готові воювати за свою країну і які у рейтингу українці — опитування  Рецепт рибного супу з лососем  Синоптик назвала точну дату, коли до України повернеться 20-градусне тепло  Інфляція в Україні прискориться: експерти назвали дві причини зростання цінвсі новини дня
Політика
Світ
26.09.2022 610

Юрій Горбунов показав, як у Грузії зустрічають росіян, що тікають від мобілізації

Телеведучий Юрій Горбунов посміявся з того, що коїться на російсько-грузинському кордоні.

5657d4327567ad30b237da176e5af3ef_26.09.22

Боягузливі росіяни масово намагаються втекти від своєї ж влади та хочуть знайти прихисток у сусідніх країнах. На своїй сторінці в Instagram Юрій Горбунов показав, як насправді ставляться до громадян РФ у Грузії. Пише ТСН. 

Телеведучий поділився світлиною, зробленою на російсько-грузинському кордоні. На фото молодий чоловік тримає у руках табличку із написом "Привіт російським дезертирам!".

"Так, тих хто тікає зараз з расєї, зустрічають у Грузії! ! Немає таких місць, де їм раді", - написав Горбунов під світлиною.

У коментарях користувачі Мережі висловили своє обурення щодо того, що росіяни зараз просять допомоги від грузинів, з якими розв'язали війну у 2008 році.

  • У голові не вкладається, спочатку воювали із Грузією, а тепер туди тікають! Виродки!
  • Нехай пам'ятають, що вони нація боягузів та ізгоїв!
  • Увесь світ сміється над Росією та її "батальйонами".

Нагадаємо, нещодавно співачка Даша Астаф'єва емоціно звернулася до своїх підписників у Росії та показала їм світлину звільненого з російського полону бійця полку "Азов".

Оценка материала:

5.00 / 1
Юрій Горбунов показав, як у Грузії зустрічають росіян, що тікають від мобілізації 5.00 5 1
Політика / Світ
26.09.2022 610
Еще материалы раздела «Світ»