<
НОВИНИ ДНЯ: Тепло, але подекуди з дощами: якою буде погода в Україні 19 травня  Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортіввсі новини дня
Політика
Світ
26.09.2022 512

Захід не повинен слухати бряцання зброєю Путіна, а має підтримувати Україну — Трасс

За її словами, українці "перехитрили" російського диктатора.

bd1f5c955eb3f48087d9d8ed74790be7_26.09.22

Велика Британія та її союзники мають "не слухати погрози Путіна та його бряцання зброєю, а повинні і надалі підтримувати Україну.

Про це заявила прем'єрка Великої Британії Ліз Трасс, інформує CNN. Пише ТСН. 

На запитання, як західні лідери мають відреагувати, якщо Путін посилить військову активність в Україні, Трасс відповіла, що вони "не повинні слухати його бряцання зброєю та його фіктивні погрози".

"Замість цього нам потрібно продовжувати вводити санкції проти Росії та підтримувати українців", — наголосила прем'єрка.

За її словами, оголошення Володимиром Путіним мобілізації для посилення вторгнення в Україну свідчить про те, що Київ "перехитрив" російського диктатора.

"Я думаю, що його перехитрили українці. Ми бачили, як українці продовжують протистояти російському наступу. І я думаю, що він не передбачав сили реакції вільного світу", — зазначила Трасс.

Раніше Ліз Трасс заявила, що Британія збільшить військову підтримку України.

Оценка материала:

5.00 / 2
Захід не повинен слухати бряцання зброєю Путіна, а має підтримувати Україну — Трасс 5.00 5 2
Політика / Світ
26.09.2022 512
Еще материалы раздела «Світ»