<
НОВИНИ ДНЯ: Павлюк підтвердив, що у росіян є план захоплення Харкова і Сум  Похолодання і заморозки: погода в Україні 4 травня зміниться   Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасоквсі новини дня
Політика
Україна
26.09.2022 446

Якщо Росія застосує ядерну зброю, її очікує катастрофа - радник Байдена

США попередили кремль, що Росію очікують катастрофічні наслідки, якщо вона зважиться застосувати ядерну зброю.

Про це в ефірі телеканалу CBS заявив радник президента США з питань національної безпеки Джейкоб Салліван.

“Ми приватно на дуже високому рівні донесли до кремля, що будь-яке застосування ядерної зброї матиме для Росії катастрофічні наслідки, і США та союзники рішуче відреагують”, - сказав Салліван.

Він наголосив: “Ми дуже чітко й детально пояснили, які наслідки це може мати".

За словами радника президента США, Росію спіткали в Україні серйозні труднощі, але РФ “залишається небезпечним супротивником, спроможним на значну жорстокість”. “Ми продовжуємо сприймати цю загрозу серйозно”, - зазначив Салліван.

Радник Байдена додав, що Вашингтон продовжить надавати Україні необхідні засоби та технології для оборони. “Ми допоможемо українцям скористатися з досягнутого ними прогресу та продовжити спротив російським силам, які окуповують частини України”, - запевнив він.

Оценка материала:

5.00 / 2
Якщо Росія застосує ядерну зброю, її очікує катастрофа - радник Байдена 5.00 5 2
Політика / Україна
26.09.2022 446
Еще материалы раздела «Україна»