<
НОВИНИ ДНЯ: Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  Мобілізація працівників: кого не призвуть до війська  Мобілізація в Україні: чому за кермо тролейбусів хочуть посадити 18-річних і до чого тут універсальні жінки  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травня  Мобілізація по-новому 2024: скількох чоловіків призвуть на війну та якими методами  Блінкен зробив гучну заяву про удари по РФ американською зброєю  Російська пропагандистка Симоньян уже “знайшла” причетних до замаху на Фіцовсі новини дня
Політика
Світ
26.09.2022 529

Мобілізованих росіян кинуть на війну майже без підготовки - британська розвідка

На військові бази почали прибувати перші групи людей у рамках часткової мобілізації РФ.

0a6e5c8869178e23862097a8b07acfa4_26.09.22

Мобілізованих російських чоловіків, більшість з яких немає військового досвіду, відправлять на війну проти України після мінімальної підготовки.

Про це йдеться у щоденному огляді Міністерства оборони Великої Британії. Пише ТСН. 

"Відсутність військових інструкторів і поспішність, з якою Росія почала мобілізацію, передбачає, що багато хто з військовослужбовців вирушить на передову з мінімальною відповідною підготовкою", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що серед новобранців очікується високий рівень скорочення особового складу.

Перші групи мобілізованих чоловіків почали прибувати на військові бази. Виписано вже кілька десятків тисяч повісток. Тепер Росія зіткнеться з адміністративними та логістичними проблемами, пов'язаними з навчанням військ.

За даними розвідки, на відміну від більшості західних армій, Збройні сили РФ проводять початкову підготовку солдатів на низовому рівні в рамках оперативних підрозділів, а не спеціалізованих навчальних закладах. Як правило, один батальйон у складі кожної російської бригади залишається в гарнізоні, якщо два інших розгортаються, і може надати кадри інструкторів для навчання новобранців чи поповнення. Однак Росія перекинула багато цих третіх батальйонів до України. Багато хто з нових військовослужбовців протягом кількох років не мали військового досвіду.

Оценка материала:

5.00 / 1
Мобілізованих росіян кинуть на війну майже без підготовки - британська розвідка 5.00 5 1
Політика / Світ
26.09.2022 529
Еще материалы раздела «Світ»