<
НОВИНИ ДНЯ: Як допомога США Україні вплине на перебіг війни: прогноз генерала Маломужа  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  Голова Держаної авіаційної служби розповів про умови та ризики відновлення польотів  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16  Синоптикиня попередила про похолодання: де будуть заморозки  Чому спікер Джонсон погодився на допомогу Україні — The New York Times  Допоможе виграти війну чи просто її подовжить: Зеленський про роль допомоги СШАвсі новини дня
Політика
Світ
27.09.2022 1045

Вже не "спецоперація". У Путіна підготували методичку про війну та мобілізацію

Державні та провладні ЗМІ в Росії отримали методичку про те, як потрібно висвітлювати часткову мобілізацію. Її підготували в адміністрації президента РФ Володимира Путіна.

_viyskovi_gettyimages_1242709636_10_650x410_27.09.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на російське видання "Медуза".

"У документі йдеться про те, що Росія перемагала у війнах "тільки всім світом" - і лише коли її мешканці вважали, що йде "війна народна", - йдеться у матеріалі.

Тому росіянам планують донести головну тезу, що "народ Росії має згуртуватися перед загрозою НАТО". Оскільки за твердженням Кремля, альянс має намір "розчленувати та пограбувати" Росію.

"Не можна більше залишатися осторонь і звалювати весь тягар відповідальності на контрактників і народні міліції Донбасу, лінія фронту становить понад 1000 кілометрів, російських солдатів і російських людей вбивають з натовської зброї натовські найманці та терористи київського режиму", - саме такими тезами планують переконувати росіян у необхідності проведення мобілізації.

Також у методичках існує інформація, що "Росія воює не з Україною, а з НАТО". Тому доносячи до звичайних росіян такі тези, планується погасити рівень невдоволення мобілізацією.

Нагадаємо, що мобілізованих росіян уже почали відправляти на фронт без підготовки.

Також, у республіці Дагестан Російської Федерації продовжуються протести проти мобілізації.

Нагадаємо, що після оголошенням російським диктатором Володимиром Путіним у РФ мобілізації, там спалахнули протести по різних регіонах.

Оценка материала:

5.00 / 2
Вже не "спецоперація". У Путіна підготували методичку про війну та мобілізацію 5.00 5 2
Політика / Світ
27.09.2022 1045
Еще материалы раздела «Світ»