НОВОСТИ ДНЯ: Дешевше, ніж в Європі. Ціни на автомобілі в Україні знижуються під час війни: деталі  В Україні запровадять випробувальний термін для контрактників: Рада зробила перший крок  Смачніше за салат "з крабових паличок": неймовірна закуска за 5 хвилин  Резніков пояснив, для чого Україні морські дрони  Вночі — до 9 морозу: синоптики розповіли про погоду в Україні на вихідні  Трильйон на оборону та повсякденні труднощі: які ризики для економіки України принесе 2023 рік  Як приготувати найпопулярніший китайський омлет: простий рецептвсе новости дня
Життя та Стиль
Суспільство
30.09.2022 3615

Дуже простий і доступний рецепт форшмака, для якого не потрібна м'ясорубка

Форшмак - один з улюблених паштетів, який готували наші мами і бабусі. Основа страви - солоний оселедець, а далі варіації. Рецептів форшмака дуже багато, по суті, як і борщу - свій у кожного кулінара.

____39658_650x410_30.09.22

Пропонуємо приготувати паштет найпростішим способом, з максимально доступних інгредієнтів без використання м'ясорубки. Як це зробити, розповідає фуд-блогер, Alina FooDee. Пише rbc.ua.

Щоб приготувати форшмак, візьміть такі компоненти:

  • Філе оселедця - 200 г
  • Цибуля салатна - 1 шт.
  • Яйця - 2 шт.
  • Яблуко - 50-60 г
  • Вершкове масло - 50 г
  • Чорний мелений перець - за смаком

Покрокове приготування

  1. Дрібно наріжте очищене від кісток філе оселедця (бажано - бочкової).
  2. Також наріжте дуже дрібним кубиком цибулю, яйця, очищене від шкірки кисле яблуко
  3. Додайте м'яке вершкове масло.
  4. Приправте чорним меленим перцем.

За бажанням можна подрібнити блендером або перемолоти на м'ясорубці. Але тоді не буде відчуватися текстура шматочків в паштеті.

Цікаво, що від початку форшмак - це паштет, в якому поєднувалося м'ясо і риба. Але пізніше для здешевлення рецепта м'ясний компонент прибрали, залишивши тільки оселедець.

Оценка материала:

5.00 / 3
Дуже простий і доступний рецепт форшмака, для якого не потрібна м'ясорубка 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
30.09.2022 3615
Еще материалы раздела «Суспільство»