<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Нафтопереробка в РФ впала до майже річного мінімуму через дронові атаки, - Bloomberg  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Яка кількість населення в Україні буде 2050 року: демографи шокували прогнозом  Наближений до Путіна олігарх виведе частину бізнесу з Росії через вплив санкцій  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
01.10.2022 904

Алла Пугачова отримала ізраїльське громадянство – ЗМІ

Російська співачка Алла Пугачова стала громадянкою Ізраїлю і вже отримала ізраїльський паспорт.

acb3fff34da44f7ad3777f4c2c0b4fd0_01.10.22

Алла Пугачова, яка днями поспіхом покинула Росію разом з 9-річними двійнятами Лізою та Гаррі, стала громадянкою Ізраїлю. Пише ТСН. 

Як відомо, з початком повномасштабного вторгнення РФ до України Алла Борисівна з чоловіком Максимом Галкіним та двома дітьми виїхали до Ізраїлю. Зараз же з'ясувалося, що артистка отримала ізраїльське громадянство.

Доказом цього є фото ізраїльського паспорта Пугачової, яке опинилося у розпорядженні видання "Телеграф". Справжність документа виданню підтвердили джерела серед ізраїльських прикордонників.

Судячи зі знімку, паспорт співачка отримала у травні цього року і діятиме він до травня 2023 року, що є звичайною практикою для репатріанта.

Нагадаємо, днями Алла Пугачова з дітьми покинула Росію. Аллу Борисівну разом з сином та донькою нібито бачили на автомобілі Chevrolet Express, який належить Пугачовій. У Мережі ширилося відео, на якому авто артистки під'їжджає на територію VIP-терміналу аеропорту "Внуково-3".

Нагадаємо, з початком повномасштабного вторгнення РФ до України подружжя Алла Пугачова та Максим Галкін разом з дітьми виїхали до Ізраїлю. Галкін відкрито виступив проти війни в Україні та засудив дії російської влади.

Також артист перерахував частину грошей на допомогу українцям зі своїх концертів в Ізраїлі. За підтримку України Галкіна оголосили іноземним агентом у РФ.

Тим часом Алла Пугачова жодним чином не висловлювалася публічно стосовно війни в Україні, а на початку вересня повернулася з дітьми до Росії, аби відвести їх до школи. Проте, коли Галкіна оголосили "іноагентом", Пугачова опублікувала звернення до Мінюсту Росії і попросила слідом за чоловіком зарахувати в "іноагенти". Зірка зауважила, що вона солідарна зі своїм чоловіком. Пугачова наголосила, що виступає проти "гибелі хлопців за ілюзорні цілі, які роблять Росію ізгоєм".

Оценка материала:

5.00 / 2
Алла Пугачова отримала ізраїльське громадянство – ЗМІ 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
01.10.2022 904
Еще материалы раздела «Суспільство»