НОВИНИ ДНЯ: За 2024 рік бійці СБУ уразили десятки військових обʼєктів у тилу РФ, - Малюк  У грудні середня температура у Києві майже на 2 градуси перевищувала норму  До 14 градусів тепла: синоптик розповіла про погоду у другий день року  Ще тепліше, але не надовго. Синоптик розповіла про погоду на завтра в Україні  Жовтий рівень небезпеки. У Києві та низці областей 2 січня очікується сильний вітер  Генштаб ЗСУ підтвердив удар по нафтобазі у Смоленській області  В Україні 2 січня потеплішає до +10°всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
02.10.2022 10993

Простий печінковий паштет, який готується за лічені хвилини

Печінковий паштет - чудова закуска, яку хоч на хліб намазувати, хоч ложками їсти. А готувати його простіше простого.

111_601_650x410_02.10.22

Рецептом поділилися на YouTube-каналі Onyshkevychі. Пише rbc.ua.

Складники:

  • печінка - 600 г
  • цибуля - 1-2 шт.
  • морква - 1 шт.
  • вершкове масло - 100 г
  • сіль, перець до смаку
  • олія для смаження

Покрокове приготування

Промийте і просушіть паперовими рушниками печінку (будь-яку, яку ви любите). Розріжте на крупні шматки, зріжте плівку, і якщо попадаються жовчні міхурі - їх треба зрізати.

Налийте в розігріту пательню олію. Обсмажте печінку на середньому вогні.

Наріжте цибулю та натріть моркву.

Коли печінка добре підсмажиться, викладіть її в миску.

Обсмажте цибулю з морквою на пательні, просмажте кілька хвилин до м'якості. Додайте засмажку до печінки.

Перебийте все блендером, або перекрутіть на м'ясорубці. Додайте до смаку сіль та перець. До гарячої печінки додайте вершкове масло і все ретельно перемішайте.

Наш печінковий паштет готовий!

Оценка материала:

5.00 / 4
Простий печінковий паштет, який готується за лічені хвилини 5.00 5 4
Життя та Стиль / Суспільство
02.10.2022 10993
Еще материалы раздела «Суспільство»