НОВИНИ ДНЯ: Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°  Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленського  Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разу  Коли ховатимуть героїв на Військовому меморіальному кладовищі: у Мінветеранів назвали терміни  У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негоду  У Міноборони роз'яснили оновлений процес мобілізації згідно з новим законопроєктомвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
03.10.2022 1212

Клопотенко дав простий рецепт ідеальних сирників, нафарширувавши їх згущеним молоком

Євген Клопотенко розповів, як приготувати ідеально смачні сирники з вареним згущеним молоком всередині. Ресторатор каже, що страва готується за принципом звичайних сирників, а витікаюча з них варене згущене молоко є дуже приємним бонусом.

0_8_03.10.22

Про це розповів кулінар Євген Клопотенко. Пише rbc.ua.

Інгредієнти (на 6 сирників):

  • Сир 9% - 330 г
  • Борошно - 90 г (+3 ст. л. для панірування)
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цукор-1 ст. л.
  • Яйце - 1 шт.
  • Варене згущене молоко-6 ч. л.

Покрокове приготування страви

Підготуйте всі інгредієнти для приготування смачних сирників зі згущеним молоком.

Викладіть в миску сир, вбийте туди яйце і додайте цукор, додайте 90 г борошна і дрібку солі. Добре перемішайте тісто, щоб воно мало однорідну консистенцію.

Скачайте з тіста" ковбаску " і розділіть її ножем на 6 рівних частин. Скачайте з кожної частини кульку, приплюсніть і вкладіть в кожну по 1 ч.л. вареного згущеного молока. Заліпити краю, як у вареника, потім ще раз трохи приплюсніть, щоб надати вигляду сирника. Запаніруйте кожен сирник в борошні.

Смажте сирники на соняшниковій олії на розігрітій сковороді з обох сторін до золотистої скоринки.

Кілька порад, як зробити сирники ідеальними

Євген Клопотенко каже, що домогтися ідеальної консистенції можна перетерши сир на сито. Якщо для вас структура не дуже важлива, пам'ятайте сир товкучкою для картоплі. В крайньому випадку-використовуйте вилку.

Оценка материала:

5.00 / 2
Клопотенко дав простий рецепт ідеальних сирників, нафарширувавши їх згущеним молоком 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
03.10.2022 1212
Еще материалы раздела «Суспільство»