<
НОВИНИ ДНЯ: Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єр  ПАРЄ ухвалила сенсаційні рішення про Путіна, РПЦ та російські НПЗ  Україна отримає перші снаряди від чеської ініціативи пізніше, ніж очікувалося: нові терміни  Сніг не лише в Карпатах. Синоптик дала прогноз на 19 квітня в Україні  Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україноювсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
02.10.2022 3023

Коли у Києві розпочнеться опалювальний сезон - відповідь КМДА

Петро Пантелєєв зазначив, що цього року доцільно застосувати більш гнучкий підхід до початку опалювального сезону.

До початку опалювального сезону залишилося кілька тижнів. Подейкують, що через війну прийдешня зима буде найскладнішою з часів незалежності країни, тому мешканці Києва побоюються, що опалювальний сезон цього року розпочнеться пізно. Пише ТСН. 

Коли у Києві "увімкнуть батареї" розповів в інтерв’ю "Вечірньому Києву" заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

"Як і зазвичай, опалювальний сезон у Києві розпочинатиметься залежно від погодних умов. Тобто тоді, коли середньодобова температура повітря протягом трьох діб буде нижчою за +8 градусів за Цельсієм і з урахуванням подальшого прогнозу", – сказав чиновник.

Також Пантелеєв додав, що нинішнього року доцільно застосувати більш гнучкий підхід до початку опалювального сезону. Це необзіжно з одного боку — щоб даремно не спалювати газ, коли надворі ще тепло, а з іншого — щоб не затягувати критичного похолодання.

"Зволікання у холодну погоду із запуском опалення може призвести до техногенних наслідків. Я вже не кажу про комфорт і здоров’я людей, які для нас на першому місці", — підкреслив заступник голови КМДА.

Нагадаємо, народний синоптик розповів, коли до України прийде бабине літо.

Оценка материала:

5.00 / 3
Коли у Києві розпочнеться опалювальний сезон - відповідь КМДА 5.00 5 3
Життя та Стиль / Столиця
02.10.2022 3023
Еще материалы раздела «Столиця»