НОВИНИ ДНЯ: Гуцульська росівниця: як приготувати давно забуту страву української кухні  Які свята у квітні 2024 року: як працюватимуть і відпочиватимуть українці  На тлі потепління. Синоптики попередили, де до кінця робочого тижня пройдуть дощі  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Смачні батуринські коржики за 110-літнім рецептом: такими ласували гетьмани  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Франція найближчим часом зможе передати Україні майже 80 установок Caesarвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
02.10.2022 2504

Сьогодні в Україну увірветься похолодання зі зливами та грозами

Опади очікуються по всій території країни.

У першу неділю жовтня в Україні почне змінюватися погода. По всій країні пройдуть дощі, місцями сильні і в супроводі гроз, а із заходу до нас увірветься похолодання.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Так, сьогодні в західних областях України очікується невелика хмарність, проте повсюдно пройдуть дощі. Температура знизиться до +13°...+17°.

На півночі України також стане прохолодніше. Тут протягом дня повітря прогріється до +15°...+16°, лише на Сумщині буде до +18°. У всіх областях очікується невеликі або середні дощі.

Жителів центральних областей чекає температура в межах +16°...+19°. Дощі місцями будуть сильними та з грозами.

На сході України сьогодні буде похмуро, а небо наглухо затягне хмарами. Стовпчики термометрів протягом дня покажуть +18°...+23°.

У південних областях сьогодні також дощитиме. Повітря прогріється до +20°, а в Криму - до +24°.

Оценка материала:

5.00 / 2
Сьогодні в Україну увірветься похолодання зі зливами та грозами 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
02.10.2022 2504
Еще материалы раздела «Суспільство»