НОВИНИ ДНЯ: Загроза наступу РФ на Харків: місцевий депутат про сили РФ у Бєлгородській та Курській областях  Синоптики потішили прогнозом погоди в Україні: наскільки потепліє  У Повітряних силах розповіли, чому росіяни зменшили інтервали між атаками на Україну  Охорона Кримського мосту зменшилась, він втратив один периметр оборони – речник ВМС ЗСУ  Я б не недооцінював ворога, проте ми їх обіграли по всіх ключових напрямках – Малюк  В Україну йде короткочасне похолодання: коли його чекати  Байден випереджає Трампа в ключових штатах, що вагаютьсявсі новини дня
Політика
Україна
03.10.2022 341

Глава Міноборони Німеччини про взяття Лимана: великий успіх, але не поворотний момент у війні

Взяття під контроль Лимана (Донецька область) є великим успіхом для бійців ЗСУ, але це поки що не поворотний момент у війні.

_lambreht_christine_lambrecht_gettyimages_1240244437__2__650x410_03.10.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву міністра оборони Німеччини Крістіне Ламбрехт в інтерв'ю ARD.

"Це великий успіх, але це не поворотний момент. І саме тому так важливо навчати українських солдатів - у тому числі і для майбутнього. На жаль, нам доводиться зважати на те, що ця війна триватиме тижні і місяці", - заявила Ламбрехт.

Нагадаємо, раніше президент України Володимир Зеленський заявляв, що Лиман був повністю зачищений від російських окупантів.

Також ми писали, що Ламбрехт у суботу, 1 жовтня, вперше від початку повномасштабної війни відвідала Україну. У ході свого візиту вона зустрілася з головою Міноборони України Олексієм Резніковим.

Оценка материала:

5.00 / 2
Глава Міноборони Німеччини про взяття Лимана: великий успіх, але не поворотний момент у війні 5.00 5 2
Політика / Україна
03.10.2022 341
Еще материалы раздела «Україна»