<
НОВИНИ ДНЯ: Чи заборонять в Україні Telegram – що кажуть в ГУР  Danone виходить з ринку Росії  Справжнє тепло повертається: синоптики потішили прогнозом погоди на 20 травня  "Найкращий боєць у сучасній історії": реакція боксерського світу на перемогу Усика над Ф'юрі  Переговори України і Росії: Путін зробив нову заяву   В ISW назвали проблему, що не дозволяє ЗСУ припинити обстріли Харкова  Прогноз погоди в Україні на 20 травня: де буде дощитивсі новини дня
Політика
Світ
03.10.2022 432

В Ізраїлі готуються до нової хвилі репатріантів: названо причину

Уряд Ізраїлю готується до нової хвилі репатріантів, які можуть прибути до країни найближчими місяцями через напад Росії на Україну.

facebook_com_yairlapid_1_650x410_03.10.22

Про це заявив прем'єр-міністр Ізраїлю Яїр Лапід, повідомляє РБК-Україна з посиланням на його відеозвернення.

"Ми очікуємо на десятки тисяч нових репатріантів у найближчі місяці. Ми готуємося до цього і вітаємо це", - зазначив прем'єр-міністр.

Лапід також заявив, що уряд готує новий пакет допомоги для репатріантів, які прибувають до єврейської держави. Зі спецфонду буде виділено додатково 25 млн доларів на інтеграцію іммігрантів.

За його словами, міністерство репатріації та інтеграції найближчими днями проведе низку нарад спеціальної комісії, щоб визначити порядок підготовки до нової хвилі масової репатріації євреїв в Ізраїль.

Раніше стало відомо, що Ізраїль не визнає анексію Російською Федерацією тимчасово окупованих територій України. Уряд країни підтримує суверенітет та територіальну цілісність України.

Також в Ізраїлі не виключили вивезення з Росії тих громадян, які мають право на репатріацію та не хочуть воювати в Україні. Наразі проводяться консультації щодо можливого збільшення кількості рейсів з Росії до Ізраїлю.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Ізраїлі готуються до нової хвилі репатріантів: названо причину 5.00 5 2
Політика / Світ
03.10.2022 432
Еще материалы раздела «Світ»