<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Політика
Україна
03.10.2022 348

Кулеба пояснив останні заяви Путіна: вже не сподівається на "корисних ідіотів" на Заході

Російський диктатор Володимир Путін розгорнув війну не тільки проти України, але й проти всього світу. Він використовує продовольство та енергоресурси як зброю у своїй війні.

Про це у колонці для РБК-Україна розповів міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

"Кремль має отримати жорстку протидію всього світу у відповідь на використання енергоресурсів та продовольства як зброї. Тактика держави-терориста зрозуміла: до кого не можемо дотягнутися ракетами, до тих дотягнемося голодом і холодом. Але ми не дамо російським терористам досягти їхніх цілей", - заявив міністр.

Кулеба вважає, що Путіна може послабити ще більший санкційний тиск, поразки на полі бою та підтримка України на всіх рівнях та майданчиках.

Глава МЗС зазначив, що Путін у своїх останніх заявах звертався не до України, Європи чи Північної Америки, а до Глобального Півдня.

"Це означає, що Росія вже не сподівається на "корисних ідіотів" на Заході чи крихку позицію деяких європейських політиків", - підкреслив Кулеба.

Оценка материала:

5.00 / 2
Кулеба пояснив останні заяви Путіна: вже не сподівається на "корисних ідіотів" на Заході 5.00 5 2
Політика / Україна
03.10.2022 348
Еще материалы раздела «Україна»