<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
04.10.2022 4864

Синоптик повідомив, коли в Україні потеплішає

Дощова та холодна погода в Україні буде лише кілька днів. Однак до кінця декади температура знову підвищиться.

Погода в Україні різко зміниться найближчими днями: після похолодання температура повітря знову почне підвищуватися. Про це йдеться у прогнозі синоптика Ігоря Кибальчича, повідомляє meteoprog.

За його словами, на початку тижня очікується незначне похолодання. Проте вже до кінця першої декади жовтня температурне тло помітно підвищиться. Зокрема у першій половині тижня очікується нестійка погода.

"Температура повітря знизиться на 3-5°С, стане більш вітряно. Повітряні маси надходитимуть до нас із північного заходу", - розповів він.

Синоптик додав, що з середини тижня та ближче до вихідних атмосферний тиск почне зростати, а температура повітря помітно підвищиться, особливо у денний час, та встановиться антициклональний характер погоди.

"Повітряні потоки зміняться на південно-західні та по всій території України переважатиме комфортна сонячна погода, місцями з ранковими туманами та відсутністю опадів", - підсумував Кибальчич.

Нагадаємо, раніше синоптики прогнозували, що на Україну в жовтні чекає погода в межах норми.

Оценка материала:

3.67 / 3
Синоптик повідомив, коли в Україні потеплішає 3.67 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
04.10.2022 4864
Еще материалы раздела «Суспільство»